Werkgevers

Sportvacatures.be is onderdeel van SportNetwerk BV. Dagelijks ondersteunen wij vele sport gerelateerde organisaties met hun zoektocht naar sportief personeel. SportNetwerk is al jaren een betrouwbare partner als het gaat om het plaatsen en verspreiden van vacatures en met Sportvacatures.be, gericht op de Belgische markt, maken we snelle stappen. De focus op sport, de goede service en een gedegen matchingssysteem hebben ervoor gezorgd dat Sportvacatures.be voor sportorganisaties het nummer 1 kanaal is om de sportvacatures uit te zetten.

Bent u als werkgever op zoek naar bepaalde profielen? Iemand met de juiste opleiding en competenties voor uw organisatie? Via onze uitgebreide database en contacten vergroot u uw kans op het vinden van goed personeel. Of dit nu voor een fitnessinstructeur is, vestigingsmanager of een marketing of commerciële baan, wij helpen u graag om deze onder de aandacht te brengen bij de juiste kandidaten.

Nog geen account? Neem contact op met ons door het formulier in te sturen.

Werkwijze

Heeft u nog geen account? Stuur het formulier in en wijk maken een account voor u aan. U ontvangt van ons de inloggegevens, zodat u zelf kunt inloggen en vacatures kunt plaatsen. Op het moment dat u een vacature plaatst, worden alle ingeschreven kandidaten die aan het profiel voldoen per e-mail geïnformeerd, waardoor er snel sollicitaties volgen. Wij zullen de vacature ook via social media delen. U heeft alle vacatures in eigen beheer en komt direct in contact met de sollicitant. Tevens kunt u zelf op ons portal uw data beheren. of ervoor kiezen uw eigen externe sollicitatie url te gebruiken.

Een vacature plaatsen op Sportvacature.be is gratis  en kan indien nodig een aantal maanden online blijven staan.  Wilt u weten wat Sportvacature.be nog meer voor uw organisatie kan betekenen, zoals onze preselectie module of volledig recruitment via onze partner SportScoutz of een wervingscampagne op de site? Klik dan hieronder verder.