Solliciteer

Het is zo ver, na SportNetwerk en een aantal specifieke sublabels is ook de Belgische variant live. Sportvacatures.be is sinds vandaag online om de Belgische markt te bedienen. Sander Fonville: “Op SportNetwerk en via LinkedIn en andere social kanalen hadden wij al redelijk wat Belgische bezoekers, maar een gering aantal vacatures, omdat de focus daar niet lag. En als je het doet, moet je het goed doen. De afgelopen jaren is met verschillende mensen en partijen gesproken, maar dat liep elke keer op niets uit, waardoor ik besloten heb om het zelf te doen. Een vacaturesite runnen is niet iets wat je erbij kan doen. Er gaat veel werk zitten in het onderhouden van het platform, social media en natuurlijk de aanwas van vacatures. Met SportNetwerk hebben we daar veel ervaring mee en we zijn nu bezig om in België iemand hierop te zetten”.

SportScoutz, het recruitmentbureau wat gekoppeld is aan SportNetwerk BV is al succesvol actief in België en zal haar diensten ook aanbieden aan Sportvacatures.be. “Zo zal het meer een Benelux gemeenschap gaan vormen, omdat we nu al merken dat er Nederlandse bedrijven zijn die in België personeel zoeken en andersom. Daarnaast zoeken internationale bedrijven die in beiden landen opereren soms ook uit die landen personeel voor een vestiging”, aldus Sander Fonville.

Met Sportvacatures.be voor de Belgische markt en SportNetwerk voor de Nederlandse markt kan er in beiden landen vol gas gegeven worden. Het doel is om zoveel mogelijk bedrijven en personen te matchen. Met een groot bereik en een kwalitatief sterke database kunnen zowel Sportvacatures.be als SportNetwerk elke vraag aan. Of dit nu om een gewone plaatsing gaat, een full recruitment opdracht of een middenweg waarin we een preselectie traject aanbieden, waarbij wij alle sollicitaties, belletjes en mailtjes beantwoorden en op basis van de kandidaten een shortlist maken van de meest geschikte kandidaten. Meer over Sportvacatures.be en de dienstverlening is hier te vinden

Ben je op zoek naar een baan in de sport? Laat dan hier je gegevens en/of cv achter of schrijf je in voor de jobalert.
En heeft u als werkgever een vacature? Neem dan vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.