Solliciteer

Club Brugge heeft er vijf nieuwe aanwinsten bij op de werkvloer en presenteert deze leuk op haar eigen website. De komende maanden wordt ons team in het Basecamp versterkt door Rik, Alice, Ine, Nestorien & Thomas, vijf stagiairs die Club mee zullen helpen groeien in de verschillende departementen.

Zo zal Rik Wierinckx, 22 jaar en afkomstig uit Leuven, net als Thomas Vandermeersch uit Kortrijk meedraaien bij Club Media House. “De content die het Club Media House produceert is van enorme kwaliteit en ongezien in het Belgisch voetbal. Met mijn grafische skills wil ik dan ook zeker mijn steentje bijdragen bij het succes van Club en hoop ik nadien met een mooi pakket aan extra ervaring naar mijn volgende stageplaats te kunnen trekken”, benadrukt Rik die Media en Entertainment Business studeert aan de Thomas More-hogeschool in Mechelen. “Ik ben dan meer een allround profiel. Met zowel grafische skills als kennis van sociale media hoop ik van elk teamlid wat bij te steken en vooral mijn creativiteit de vrije loop te kunnen laten”, geeft Thomas mee.

Thomas zal tot het einde van het seizoen meedraaien, Rik zal van een iets korter verblijf genieten. “Ik loop hier stage tot eind november en werd op mijn eerste dag al heel fijn onthaald. Ik voelde meteen dat ik part of the team ben en mijn collega’s ook oprecht geïnteresseerd zijn in mij en m’n doelen”, besluit Rik.

Ook Ine Verhelst uit Moorsele zal tot dan te vinden zijn in Westkapelle of Brugge. De studente Sportmanagement, die al een bachelor Businessmanagement en Entrepreneurship op zak heeft, loopt stage bij Events. “Mijn eerste indruk is echt WOW. Ik was voordien al enthousiast maar ga nu enkel nog enthousiaster de komende weken tegemoet. Ik hoop te groeien als individueel persoon, maar ook in een team van ervaren mensen. Ik wil niet de enige zijn die stappen vooruit zal zetten, maar hoop ook dat Club Brugge baat zal hebben bij mijn komst”, vertelt de 23-jarige die speciaal haar nagels blauw liet lakken bij de start van haar stage.

Legal krijgt de steun van Nestorien Perneel en Alice Vander Stichele. De 22-jarige Nestorien volgt een master in de rechten aan de Universiteit van Gent en wordt later dit jaar opgevolgd door de 23-jarige Alice, die rechten heeft gestudeerd aan de KULAK en binnenkort start met een master in International Sports Law aan de ISDE in Madrid. “Als fervente supporter heb ik gezien hoe FCB onder leiding van Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert zich op verschillende vlakken heeft ontwikkeld tot beste club van het land en nog steeds blijft focussen op innovatie. Ik hoop vooral bij te leren over de dagelijkse activiteiten van een jurist/advocaat bij een voetbalclub en de juridische uitdagingen waar een club mee te maken krijgt doorheen het seizoen”, zegt Alice uit Aalter. Een uurtje verder in het kleine Wijtschate heeft Nestorien dezelfde ambities. “Ik wil vooral uitpakken met gedrevenheid en werklust. ‘Work hard, Work smart, Work together’ zijn de woorden van de introductiedag die het meest zijn bijgebleven en ik nu in de praktijk wil omzetten.”

Thomas was afwezig op het fotomoment. Van links naar rechts: Alice, Ine, Nestorien & Rik.